Pret eliberare certificat energetic

Pretul intocmirii unui certificat de performanta energetica este corelat cu suprafata cladirii pentru care se elibereaza. Valorile de mai jos includ taxa de urgenta (intocmirea certificatului de performanta energetica se face in mai putin de 24 ore).

In cazul in care termenul mai sus mentionat nu este respectat, eliberarea certificatului de performanta energetica se face GRATUIT!

Pret certificat energetic

Preturile sunt cuprinse intre  1 si 6 lei/mp, in functie de suprafata si dificultatea lucrarii.

 

Lucrarile de audit energetic si evaluare energetica sunt efectuate de specialisti atestati MDRT, evaluatori energetici de gradul 1. O auditare energetica este un proces chiar daca nu atat de complicat, totusi foarte specializat, iar pentru ca acest proces sa se desfasoare eficient si sa si atinga scopul, el necesita expertiza, asa cum spune si legea. Certificatul energetic este eliberat de catre un auditor energetic atestat in urma unui audit efectuat la obiectiv. In urma acestui audit se elibereaza un certificat de performanta energetica prin care solicitatul primeste informatii legate de consumurile anuale de energie din locuinta (termica, apa calda menajera, electricitate) si cateva solutii de imbunatatire a performantei energetice a imobilului.

Garantam cel mai bun pret! Ai gasit un pret mai bun decat al nostru? Contacteaza-ne la 0730 102 220 sau contact @ e-certificatenergetic.ro si un consultant iti poate oferi un discount suplimentar.

Pentru informatii, intrebari sau o oferta personalizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie.